Så fel det kan bli!

…..
….
Herre Gud min skapare, så jag ser ut!
Min annars så toppenbra frissa och jag pratade inte alls samma språk sist jag var hos henne…
…..
Vilket resulterade i att jag idag ser ut som Simon …
…..
.……
….
och inte Sienna
….a …….
……
som jag hade tänkt!
Måste boka en ny tid, rädda det som räddas kan…
….
…..

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Unnskyld at jeg ler………*hahaha*… Uff, det høres ikke bra ut. Har en lignende historie, bare at jeg gikk ut fra frisøren, forøvrig Adam og Eva, og så ut som en Playmo figur!! Jeg lo ikke da;(Lykke til, håper du får ny time raskt:)H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: