Blame it on the sushi…

jkhjk
kopoo
Måste ha varit den där rackarns sushin som fällde mig igår! Efter ett par vändor på … ni vet var… och en natt där jag kände mig som om jag vägde 100 kg är jag nu på benen igen och lättare än på länge!!!
kljkl
kjkojio
lklk
klk
Får se hur länge det varar…
uiyuio
tror att det vankas Pizza ikväll!
uioiu
okjkpoå

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Kul att du länkar till mig och kul att du inte slutade blogga.Har läst din blogg nu några dagar tillbaka och såg att du var på väg att sluta.Jag älskar att blogga och har fått en del vänner genom min, bl.a. Leena med By the sea in Tosteberga. Hälsade på henne och Jonas två ggr i somras, jättekul.Var bor ni?Du kan svara via min mail om du vill!Kommer tillbaka!Ha det gott.Helene

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: