Drömmar

Tänk vad jag ibland kan drömma mig bort till ett annat liv! Det är naturligtvis inte så att jag är missnöjd med mitt, jag har bara en vild fantasi och älskar att surfa runt på Hemnet
Vem har inte någon gång i sitt liv önskat att få äga ett alldeles eget Franskt 1800-tals slott! Om du har si så där en 20 miljoner kronor över, som du inte riktigt vet vad du skall göra med, kan du köpa detta vackra slott i Languedoc!

Själv skulle jag inreda det i stil med denna underbara bild från Ralph Lauren! Frågan är om jag skulle se lika glamorös ut som den här kvinnan, och skulle det göra sig lika tjusigt med en Jack Russell på golvet…

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Visst måste man få drömma sig bort ibland vad vore livet utan drömmar?? Min vanligaste dröm just nu är att huset är klart, varenda rum, trädgården och allt är som jag vill ha det…. Drööömmmmar!!!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: