Snabbsaltad Gurka

Fick ett recept på snabbsaltad Västeråsgurka av min mor, och Gud så god den blev! Kände att jag ville dela med mig av denna lätta inläggning!

6-8 Västeråsgurkor
1.5 l vatten
0.75 dl grovt salt
Några dillkronor
Några svartvinbärsblad

Lös saltet i kokande vatten, låt svalna helt!
Picka gurkorna med tex. en potatissticka!
Lägg gurkorna i en burk och varva med dillkronor och svartvinbärsblad!
Färdiga att servera efter två dagar, och står sig några veckor!

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Vilken fin bild!Låter mysigt att pyssla loss och göra egen inläggning!!!Vad duktig du är :)När jag får större skafferi och kyl ska jag göra allt sånt där najs jag med 🙂

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: