Däckstol vs Adirondack…

Vi skall byta ut våra fula, men ack så sköna, solsängar i plast!

Valet står mellan två snygga Adirondackstolar eller två inte fullt lika snygga men antagligen bekvämare och kanske mer användbara klassiska däckstolar!

Adirondack är ju himla snygg

Men visst ser denna oerhört bekväm ut…

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag tror på alt. nr 2…Adriondack är mer av en däckstol än solstol…De har liksom två olika funktioner!Hur snygg den än är så är den ingen solstol i min bok!(Observera i min bok, jag kan ha helt fel enligt andra!) :DKram och ha en härlig dag!

Gilla

Idéverkstan: Tänkte som så, att Adirondack är ju inte så snygga med dynor, då lär man ju ha några piffiga kuddar istället. Inte så jätte bekvämt kanske…Till däckstolen finns ju anpassade snygga dynor i olika färger…Sienneis: Båda kanske passar till lite olika saker, tex.1. Sippa på ett glas vin, softa och titta på utsikten!2. Toksola, alla, typ 5 dagar/år som det funkar i Sverige!Tack för era synpunkter! Det är så kul att få kommentarer!Kram på er!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: