1års kalas!

Foto: Helena
Oj, vilket kalas det blev! Massor med mor- och farföräldrar, kusiner, fastrar, mostrar och vänner ville fira vår lilla tjej! Lillan överöstes med presenter, som jag misstänkte, men frågan är om hon ändå inte tyckte att ballongerna var roligast…!

Vädret som varit lite halvskruttigt de senaste dagarna gjorde en kraftansträngning just den här eftermiddagen. Solen tittade faktiskt fram och det var varmt och skönt! Dörrarna stod öppna och alla barnen sprang ut och in och lekte som de ville!

Klockan åtta var det en supertrött, men jätteglad tjej, som fick välling i mammas famn och somnade så gott, så gott! Jag satt lite extra länge med henne i knät och tänkte tillbaka på den underbara dagen för ett år sedan när hon kom till världen!
Tänk så pyreliten och ljuvlig hon var!

Tack lilla älskling för det första underbara året!

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

:´)Sitter här med min lilla skatt 7,5 månader och blir helt rörd…Jag kommer tjuta som en liten gris när hon fyller ett!Underbara bilder och jag kan känna kärleken i din text!Grattis Tildis å grattis mamma!kram

Gilla

GRATTIS TILDIS till att du fyllt hela 1 år! Hälsningar från mammas vän P. och din egna pyttevän Bea!!!(Sååå FINT skrivet mamma H och vad gullig hon är på bilden i sin lilla klänning!!!)Kram kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: