Baywatch!

Foto: Helena

Stackars vovven våran, vi har varit på stranden hela dagen och hon fick inte vara med! Saken är den att det gååår bara inte att ha henne med, hon skall bara rädda alla som badar hela tiden! Hon tror att de håller på att drunkna! Ni kan ju själva tänka er vilket tokskällande det är hela tiden. Nu skall hon få sig en promenad istället!

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej!Vilken underbar blogg, såå kul att läsa.Jag har oxå hundar, din är supersöt. Kan oxå tänka mig en hund i mindre format.Vill bara tipsa om antiskällhalsband. Kolla in här på Häromi. Finns ju att köpa i butik oxå, vilket man föredrar. Det är iallafall effektivt, men skonsamt.Ha det finfint!Kram Veronika

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: