Det blev en dag på stranden…

Foto: Helena

Samma laguppställning som igår, lillan, kusinerna, min syrra och jag!
Vattnet är ju tokvarmt så lillan plaskar runt i sin lilla badring och tjuter av skratt (sen pausar hon, och suger lite på tummen)!

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Oj, vad jag har missat mycket! Ni har ju det så otroligt VACKERT. Vilken tomt, trädgård, hus… ja allting. Jag skriver så mycket positivt så det blir ju nästan tråkigt, men jag hoppas verkligen att du tar det till dig. Jag förstår också att det inte blivit så av sig självt, ni måste lägga ner mycket jobb på ert hem och det är väl härligt.Det har varit fruktansvärt varmt idag, men jag har faktiskt rensat ogräs på vår grusplan. Min käre make stod och klöv ved så jag fick så dåligt samvete. Nu är planen rensad och det känns väldigt skönt. Har t.o.m. putsat fönster ikväll;) Du får ha det så gott! kram//lisamaja

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: