Trädgårdspyssel

Foto: Helena

Under några få månader per år är vår trädgård så vacker! Ja det gäller naturligtvis för de flesta trädgårdar. Nu är det ju förstås inte så att de blir vackra av sig själva, utan det krävs ju vissa insatser tex. ogräsrensning…

Just den här tiden på sommaren fullkomligt överöses mina rabatter med ogräs, oh så drygt! Tog ett krafttag här om dagen och skall fortsätta idag. Så det är bara på med bikinin och gummistövlarna och sätta igång!

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: