Blogga eller inte blogga?

Foto: Helena

Skapade den här bloggen i höstas för att jag tyckte att det verkade så roligt men… det blev inte så mycket av med det hela. Tänkte att jag skulle radera den men det var lite klurigt så jag tog mig aldrig för att göra det.

Således har bloggen legat i dvala sedan förra året. Funderar på att börja igen, men det kommer säkert att ta ett tag innan jag har bestämt mig för hur den skall se ut. Om någon mot förmodan läser den (förutom du min kära P) så kommer ni att märka att den förändras hela tiden tills jag känner att jag fått till det!

Nu skall jag bloggapå ett tag tror jag!

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: