Uppdatering av läget

ängsö

.

.

Hej kära vänner och bloggläsare

.

.

Jag vet inte vad det är med mig men jag får liksom inte till det med blogginlägg just nu. Världen är upp och ned och allt jag kommer på att jag ska skriva om känns bara konstigt när det väl kommer till kritan… Jag brukar få en rejäl skjuts när ni hjälper mig på traven med önskemål och tips om olika inlägg att skriva, så vill ni får ni gärna komma med idéer i kommentarsfältet (klicka på rubriken till det här inlägget så kommer kommentarsfältet upp längst ned på sidan).

.

.

Den här veckan är det påsklov och vi skulle förstås varit i fjällen som vanligt. Vi kom faktiskt på att vi aldrig firat påsken i det här huset. Har alltså inget påskpynt alls i lådorna här. Det lilla vi har finns i huset i Lofsdalen där vi alltså varit de senaste 7 åren. Tänk att det är hela 7 år sedan vi byggde ändå…

.

.

Påsken ja, hur blir det med den då. Ja det får bli som det blir. Vi firar den här hemma utan varken släkt eller vänner. Bara Magnus, Lillan och jag, och förhoppningsvis de stora flickorna. Mamma, svärmor och svärfar, som alla passerat 70, är tryggt isolerade i sina hem, så dem får vi önska Glad Påsk via telefonsamtal. Social distansering är det som gäller utan undantag. Ju mer vi respekterar de förhållningsorder som gäller, desto bättre kommer vi att ta oss igenom detta.

.

.

Ha en fin dag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Hej Helena!

En påsk hälsning från oss (som bygger i Lofsdalen).

Vi skulle också har varit däruppe men stannar hemma såklart.

Huset är inte klart ännu (puh) men är på god väg, kanske någon gång under sommaren men beror lite på situationen med Corona.

Jag skulle uppskattar ett inlägg om färg kombinationer / ”colour wheel”, sedan är timmerstuga inredning högst aktuell för oss och ett inlägg jag skulle älskar 😁.

Happy Easter från oss alla till er alla.

Bästa hälsningar,
Emma

Gilla

Hej,
Så fint att få en liten uppdatering från dig i den märkliga tid som är nu. Gott så tänker jag.

Om du vill ha uppslag att skriva om tänker jag att det kan vara fint att få uppdateringar om vårens antågande (jag hittade tussilago idag!).
Även om du inte har påskpynt sedan tidigare kanske du pysslar/köper något påskägg eller lagar något gott tillsammans med närmaste familjen.
En annan sak som är alldeles nytt för mig är att arbeta hemifrån vilket hittills känns ganska stressigt. Du är väl något av expert på att disponera dina dagar tänker jag. Har du några bra tips kring det?

Gilla

Tips på hur man får till ett hemmakontor kanske? Här hemma varvar jag att sitta vid matbordet och soffan, båda i vardagsrummet. Pojkvännen stänger in sig i sovrummet (i sängen) och jobbar för att han pratar så högt i sina Skype-möten. Känns ju kanske inte som den mest hållbara lösningen i längden.

Gilla

Jag vill gärna se mer ifrån eran trädgård! Både vad som tittar upp i rabatterna och vad ni ev odlar i pallkragarna. Är en riktig trädgårdsnörd så uppskattar allt smått som händer (el inte händer 😉) i trädgården! 😊

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: