Snyggast på kontoret i vår

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2020-03-12 kl. 11.21.24

.

.

Men hur snygg är inte den här isblå klänningen för 349 kronor på HM (finns i rosa också). Matcha den med en ljus nätt sko utan klack från Åhlens här, en snygg och praktisk väska, också Åhlens här , örhängen i Varsacestil från Gina här (hur snyggt fynd!) och du kommer garanterat vara snyggast på kontoret i vår!

.

.

Alltså klänningen är underbar och jag tänker mig att man faktiskt kan ha den både till fest och vardag. Funkar liksom både med en klassisk jeansjacka från Cubus här eller en kofta i Busnel-modell, hos Kappahl här

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: