Kan ni gissa vilket företag som ligger bakom dessa reklambilder?

∼ innehåller annonslänkar ∼

ikea1

.

.

Godmorgon

.

.

Jösses, 3 grader varmt hos oss nu på morgonen! Det var ett tag sen som man säger så 🙂 Nu är hösten här, på riktigt liksom, med allt vad det innebär. Ute börjar löven att gulna och butikerna lockar med höst och vinterkollektioner. Hittade de här spännade bilderna igår, och kan ni gissa varifrån de kommer?

.

.

ikea4

.

.

Just det, det är IKea som spottat upp sig på stylingfronten. Och de har verkligen tagit i den här gången! Inte ett spår av deras tidigare så karakteristiska stil på reklambilder. Uppfriskande om du frågar mig!

.

.

ikea3

.

.

Missa för allt i världen inte de små detaljerna i de här bilderna.

.

.

ikea

ikea5 ikea2 ikea6

.

.

Ett annat företag som jag tycker är duktiga på att styla sina bilder och få det att se himla mysigt ut, det är Ellos, som just nu har 30% på sänglinne. Sängen på bilden skulle jag kunna kopiera rakt av! Supersnyggt!

.

.


ell_1839_camp_stayinbed_satin_01

Överkast här, sängavel här, morgonrock här, sängkappa här, påslakan här och matta här.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: