Snygg och billig strandväska

∼ innehåller reklamlänkar ∼

Skärmavbild 2018-06-21 kl. 17.58.32

.

.

Alltså på riktigt kan jag inte fatta varför jag inte köpte den här himla snygga strandväskan från Lindex innan vi drog iväg hit. Jag stod i butiken och höll i den. Men så tyckte jag att jag hade köpt så mycket annat den dagen så jag blev lite snål… Knasigt… jag menar den var ju inte dyr direkt så jag borde ha gått på min första instinkt och slagit till som en haj.

.

Lindex har den här, så det finns alltså chans att knipa en rackare trots allt, för er som ännu inte åkt på semester alltså 🙂

.

.

Och skulle det vara så att man har en lite större plånbok, kan man ju alltid slå till på den här skönheten från Cult Gaia. Sjukt snygg i ny färg och nytt material. Afound har den på rea här.

.

 

Skärmavbild 2018-06-21 kl. 18.10.07

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: