En gosig ny sjal värmer runt nacken

∼ inlägget innehåller reklamlänk ∼

burberry-3

.

.

Hej på er!

.

.

Idag är jag trött, somnade inte förrän bort åt halv tre i natt. Hugaligen, bara några få timmars sömn gör mig alldeles mosig i skallen. Efter att jag lämnat Lillan på skolan i morse tog jag en lång promenad på bortåt 1,5 timma för att kvickna till. Tänkte att den friska luften skulle göra mig pigg. Och jo då, lite piggare blev jag nog allt, men nu börjar tröttheten komma ikapp mig igen. Ska på utvecklingssamtal i skolan strax, men hoppas få lite jobb gjort innan dess.

.

.

.

.

En ny sjal har flyttat in i min garderob och jag är supernöjd. Den är stor mjuk och väldigt varm och gosig eftersom den är i 100% ull (men mjuk sådan och inte stickig). Jag har flera ullsjalar men de jag har har luddat av sig något förfärligt på kappan så jag har på riktigt hållit på att bli tokig! Den här är så fint vävd så det blir inget som helst ludd av den. Fyndade den i en butik här i stan på 70% rea, men har sett att den även finns på rea HÄR hos Boozt. Den kommer från By Malene Birger för den som undrar.

.

.

burberry-4

.

.

Nu ska jag förbereda en enkel men god Alla hjärtans dags middag här. Vi köper inga presenter till varandra i den här familjen på den här dagen. Tycker, om ni ursäktar mig, att det är lite väl för kommersiellt för min smak. Ger hellre en present eller en blomma till mina nära och kära på någon annan helt random dag istället.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: