”It’s just you and me honey” och matsalsinspiration

.

.

Det blev visst ingen middag eller fest idag. Oturligt nog satte sjukdom stopp för den trevligheten. Men men, ingen idé att hänga läpp för det utan det handlar egentligen bara om att omgruppera sig. M ringde nyss och sa ”It’s just you and me honey” och det är ju inte så tokigt det heller ♥

.

.

I eftermiddag blir det aw på K9 (Kajplats 9) med hjärtat istället. Lillan sover hos mormor så det är bara att gå all in på bubblet på terassen där ner vid hamnen, hahaha! En av fördelarna med att bo i stan kontra landet. Easy peasy att ta en aw om andan faller på. Vilket den verkligen gör idag med det här underbara vädret!

.

.

.

.

Middag med vänner vid den här matplatsen får det bli en annan gång helt enkelt.

.

.

Förresten är jag himla nöjd med den här delen av huset. Öppningen på bilden leder in till köket och den fanns inte där när vi flyttade in. Då fick man liksom gå ut i hallen till höger för att sedan komma in i köket. Det byggdes så förr, köket och pigkammaren var liksom separerade från övriga huset. De förra ägarna förändrade stora delar av köket när de gjorde om serveringsgången mellan köket och pigkammaren till badrum, men inte förrän dörrhålet kom upp kändes det som om huset och ffa köket blev inbjudande, luftigt och himla hemtrevligt.

.

.

.

.

Ha nu en himla fin fredag gott folk!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: