Min blogg är inget forum för nättroll

_dsc2722.

.

Kikar bara in en snabbis för att säga hej och tusen tack för att ni kikar in här och alltid ger mig så mycket fin feedback på det jag gör. Ni är verkligen ena riktiga toppenläsare!!!

.

.

Min blogg har aldrig varit något forum för nättroll, eller andra negativa krafter, och det är jag oerhört tacksam för. Jag har ändå bloggat i snart 8 år, men inte en enda gång har jag känt mig obehaglig till mods, eller mottagit elakheter från någon läsare. Det känns fint!

.

.

Ikväll blir det en tidig kväll, med hopp om att den begynnande förkylningen ger sig iväg tills imorgon. Natti natti!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: