Afternoon tea med släkten – finalen på firandet

_dsc2057

.

.

Oj, oj, oj vilket firande det blev av hjärtat denna helg!

.

.

En fantastisk helg i Stockholm avslutades med en mega-afternoon-tea med släkten hemma i Villa Skogsbrynet idag. Glada goa släktingar strömmade in och det var så roligt att träffa dem allihop. Lillans storasyster bakade scones och kladdkaka, och jag och Lillan gjorde snittar med tre olika fyllningar, resten köpte vi färdigt. Upplägget blev en succé!

.

.

_dsc2047

.

.

Självklart skålade vi i champagne och drack både kaffe te och kylda drycker. Det fanns helt enkelt något för alla, både barn och vuxna!

.

.

_dsc2048

.

.

Ett stort fat med bär och frukter som står framme är alltid en bra idé när man bjuder hem gäster tycker jag. Idag hade vi vindruvor, passionsfrukt, jordgubbar, physalis och sådana där små taggiga rosa frukter som börjar på L, men som jag inte kommer ihåg hela namnet på.

.

.

_dsc2044

.

.

Bakverk och macarons köpte vi med oss från Stockholm, så smidigt! Till sconesen serverade vi vispad creme fraich (och en skvätt grädde) smaksatt med florsocker, plus 3 olika sorters marmelad (skulle kanske varit sylt kom jag på sedan).

.

.

_dsc2050

.

.

Snittarna fick fyllning av gravad lax med pepparrotscremefraich, ost och skinka, samt en röra på riven gurka, ägghack och Philadelphiaost. Så gott, men jag borde saltat mer på ägghacket…

.

.

Nu är vi helt färdigkalasade och ganska trötta (50-års kalas kostar på, hehe), ska bli våldsamt skönt att gå och lägga sig!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Tack för ett fint födelsedagsfirande 🎂🎁 tillsammans med ett fantastiskt trevligt gäng 😊 Mycket gott att äta och dricka 🍴🍷🍸och många glada skratt 😂

Gilla

Finaste kalasfixet och SÅ mycket gott att äta och dricka😀👍 Tack så jättemycket för ett fantastiskt trevligt firande👌
Stor kram från oss alla💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: