Vad är det som händer – uppdatering av läget

_dsc1568

.

.

Hej mina kära vänner

.

.

Knäpptyst här, inte sant? Lovade att inte tjöta om hur jag mår något mer, men ville bara berätta att det är anledningen till min tysthet i alla fall. Igår låg jag mest hela dagen och jag har inte alls haft någon kraft eller ens några uppslag för att ta tag i bloggandet. Dagen innan, i torsdags, var det lite bättre och jag fick några riktigt fina åk i det magiska ljuset just vid solnedgången. Så vackert!

.

.

Vi tog en ”ny” väg ned från fjället till stugan den dagen, och var rörande överens om att #magiskt var det rätta ordet för det skådespel fjällen bjöd på just då.

.

.

_dsc1575

 

_dsc1570

.

.

Vi slog oss ned på veandan med varsin öl för att se solen försvinna bakom fjällen. Det är verkligen enda gången (förutom till råbiff) jag gillar att dricka öl, efter skidåkning.

.

.

_dsc1572

.

.

Härligt att jag fick den dagen i alla fall, när mycket av den här veckan gått åt till diverse krämpor. Men fy alltså vad jag hatar att må dåligt. Det suger så att säga…

.

.

_dsc1580

.

.

Nåväl, solen gick ned och vi gick in. Det är sådana här dagar och kvällar som gör att man genast börjar längta till sportlovet 🙂 Nu är vi i alla fall på väg hem till Vässan igen och jag tänker sova sista biten. Vi är precis på väg in i Falun och har alltså ca 2 timmar kvar. Perfekt för en liten lur med andra ord. Ikväll ska mamma och jag gå på teatern i Västerås och se revy så det är ju bra om jag är lite pigg!

.

.

_dsc1586

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Vilka vackra bilder🌄Som balsam för själen💕
Hoppas du kunde vila en stund i bilen och att du och lilla mamman får en fin kväll tillsammans😘❤
Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: