Från trapphus till hall

_dsc1407

.

.

Hallen på vår övervåning kan ganska lätt upplevas som ett trapphus. Tänk trapphus med dörrar till olika lägenheter. Vi har inga möbler däruppe. Inga mattor, inga tavlor, växter eller någon annan dekoration. Det är typ helt kalt och vitt. Det är iofs inget som stör mig, och inget någon annan verkar ha noterat heller för den sakens skull. Det är ganska vilsamt och vackert med den maffiga trappan, räckena, väggpanelerna och de höga dubbeldörrarna (tre till antalet), men visst skulle det lyfta ytterligare om vi inredde det med något vackert.

.

.

Nu när badrummet snart är klart, och ett rum som vi använt som garderob fram till nu, ska bli gästrum, känns det ändå som att det är dags att binda ihop alla rummen däruppe med en möblerad hall. Jag har planer på bland annat ett trevligt sideboard, kanske ett liknande detta. Det skulle bli riktigt fint tror jag. Dekorera med en bordslampa, en krukväxt och en trave böcker kanske. Sedan vill jag gärna ha en matta också. Det här är en favorit som jag varit sugen på i många år, den skulle passa så bra!

.

.

Nåväl, först ska badrummet bli klart, sedan gästrummet och sen blir slutklämmen hallen!

.

.

Kram

Helena

‘.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Om det var min hall så hade jag satsat på mönstrade tapeter, men det känns kanske inte riktigt som er stil? Men jag tycker att tapeter är bra just i korridorer eller andra svår möblerade rum. Då händer det något utan att det tar upp en massa plats 😉 Och det finns ju så mycket läckra tapeter nu och är rummet inte jätte stort och har panel så känns det ju verkligen som att man kan gå loss på lite ”värre” mönster.

Gilla

Hej Pernilla, det hade precis som du skriver varit fint med en mönstrad tapet, men det skulle bli helt galet mycket tapet eftersom det som syns på bilden bara är en väldigt liten del av hallen, trappan och hallen på nedervåningen som alltsammans sitter ihop. Svårt att förklara men det skulle bli helt dominerande i hela huset och det vill jag inte. Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: