Fint minne att plocka fram när livet inte är på topp

img_2381

.

.

Här ligger jag och kan inte mycket annat göra. Influensan har slagit till med full kraft och febern pendlar mellan 38-39 grader hela tiden. Huvudvärk from hell har jag också och det mesta känns ganska eländigt faktiskt. Trots febern är jag hungrig, men för trött för att gå ned och ta något att äta. M, han är lika krasslig han och Lillan har fått lova att checka in hos mormor över dagen och natten. Så vi kan väl summera det hela med att vi har haft det roligare i den här familjen…

.

.

Å andra sidan ska jag inte klaga, det finns de som har det hemskt mycket värre, och detta är bara temporärt. Får helt enkelt se det som att vi hade en himla tur som klarade både jul och nyår utan sjukdomar. Lillan var sjuk i mellandagarna, men frisk till nyårsafton. Och jag och M insjuknade med några timmars mellanrum igår.

.

.

Nej, jag får nog lov att gå ned och försöka få något i mig trots allt. En macka och ett glas mjölk kommer sitta fint, även om det vattnas i munnen när jag tittar på bilden från i somras när mamma, Lillan och jag var på Gränsö Slott och Spa och hade det galet mysigt. Maten var minst sagt magisk, och minnet från Lillans diskussion med kyparen när hon totaldissade hans förslag om att hon skulle äta något från barnmenyn är oslagbar. Hon ville förstås också ha stekt abborre med ramslökspotatismos och skirat hasselnötssmör. Komma här och föreslå köttbullar när man är på fin restaurang och det finns sååå mycket god mat att vilja på! Tokiga människa!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: