Soft nyårsdag med smarriga rester och skön prommis

_dsc1135

.

.

Go´kväll

.

.

Så blev det kväll den här första dagen på det nya året och vi kan sammanfatta den som en mycket behaglig dag ägnad åt att äta sjukt goda rester, promenera och hänga i soffor. Till brunch gjorde vi en variant på clubsandwish där vi rostade bröd, stekte upp gårdagens oxfilé, stekte några ägg, gjorde en creme på dijonsenap och lite creme fraich, fräste upp strimlad grönkål tillsammans med skivad charlottenlök och la alltihop uppe på det rostade brödet. Gud så gott det blev! Nu till kvällen, när vi kom hem, åt vi rester som ”ungdomarna” lämnade kvar från festen de hade här hemma hos oss igår. Mer goda rester alltså 🙂

.

.

_dsc1313

.

.

Innan vi bröt upp och lämnade ön farfar bor på tog vi en promenad i grannskapet. Vädret var så vackert och luften var hög och klar. Det är visst kallare väder på väg in, sägs det…

.

.

_dsc1314 _dsc1315 _dsc1320 _dsc1323

.

.

Mycket vackert, men nu är vi hemma i stan igen, inte så pjåkigt det heller! Lillan och jag ska just till och klämma ett avsnitt av Hollywoodfruar, precis lagom aktivitet ikväll, innan det är dags för bingen för den lilla damen. Imorgon blir det jobb igen, tack som sjutton för att Lillan blev frisk igen innan det var dags.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: