Sista julbilderna och välkommen till min nya blogg

_dsc1249

.

.

Så då kör vi de sista julbilderna för i år och samtidigt kör vi de första bilderna i min nya blogg. Japp, det är dags att tacka för tiden på Sköna Hem och gå vidare, hit till min egen blogg. Efter 3 år och 3 månader (och Gud vet hur många inlägg) är vi klara med varandra, lilla jag och stora Sköna Hem.

Det har varit fint att få blogga för ett så stort och ansett magasin, och det har gett mig kunskaper, kontakter och erfarenheter jag aldrig hade fått någon annanstans.

Som ett flertal andra influencers med mig, känner jag mig nu redo att stå på egna ben och jag tror att det kommer att gå väldigt bra. Jag har bloggat i över 8 år (gjorde mina första inlägg sep 2008) och snappat upp ett och annat längs vägen.Det har varit en slingrig och spännande resa fram till dags dato, och jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag är sjukt pepp, av både nyfikenhet och spänning, på vad framtiden har att erbjuda.

.

.

_dsc1250

.

.

Men hörrni, vi snackar mer om det sedan. Varmt välkomna hit ska ni i alla fall vara. Ni som lyckats att hitta hit trots att sidan inte riktigt är igång ännu 🙂

.

.

Kram kram

DrömhusHelena 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lycka till !!!! Kommer att sakna dig! Följt dig i många år!! Är så glad för din skull ang din migrän (förstår hur du har haft det)! Hoppas jag kan följa dig i något annat forum! Många kramar från Strömstad o Lotta

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: