Vitt, nött och lite lull lull

.
.
Hoppas Er helg varit fantastisk! 
Söndagen har för min del varit en slapp historia med liten cykltur, lek i lekparken och en fika hos vänner som precis skall börja bygga sitt egenritade hus! 
Vårt eget husbygge kommer allt närmare, och den ena saken efter den andra börjar falla på plats! Tanken är ett modernt fjällhus med naturliga material och en genuin känsla. Trä, sten, aluminium och mjuka fällar, typ! Inget lull lull, utan enkla stilrena lösningar!
Något helt annat än dagens insprationsbilder mao!
Per Gunnarsson
Kramar, kramar!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

snyggt!snygga blev också dina bilder i föregående inlägg. verkligen!jag kan säga att hade jag fotat mig i torsdagskväll och i fredagskväll så lovar jag att bilderna hade INTE blivit så snygga…. ;)herregud, jag tror fortfarande att jag är 20…men, men, roligt så länge det varar, eller hur ;)kram på dig!

Gilla

Oj. Så mange fine bilder!! Her falt jeg totalt for hallen og baderommet. HELT i min smak:) Takk for inspirasjon.Du er så flink til å blogge altså. Jeg rekker ikke å henge med i svingene på alle innleggene du klarer å poste jeg:o) også så mye fint du poster!! Du er kjempeflink.Jo..også…knallfint og spesielt bilde av fotsporene du tok!.. også de bildene du har tatt av den lille jenta di da. Sååå skjønne. Hun er jo helt!! skjønn:)Ha en fin dag.Klem fra Line

Gilla

Hej igen (rättade dig lite i förra inlägget..)Skulle kunna flytta in på direkten. Per Gunnarsson vem är det?Var har du hittat dessa vackra bilder?Me like..vill se mer om det finns..Nu har du satt griller i huvudet på mig. Kram Kristina

Gilla

Halloj!!Satt o bläddrade i nya Olsson & Jensen tidningen, då den 2:a bilden var med (om jag inte minns helt fel)- ruggigt snygga rostiga lådor under bordet!!!!Gillar djurhornet vid tallrikshyllan med- så snygg kombo. Jag har ett djurhorn, men skulle vilja ha fler..samla flera st på en vägg..

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: