Sneakpeak och städad småbarnsmamma

.
.

Makeover

Nu börjar J:s rum att bli färdigt. Ännu återstår lite grejor som måste fixas, men jag kan visa mitt verk från igår. Nysydda kuddar och stolsits på den gamla stolen jag målat och ärvt från min farmor och farfar.

Jag har före och efter bilder på hela rummet, och tänkte att jag skall vsia dem när allt är klart. Men som sagt lite piffning kvarstår!
(Oj, måste visst spänna tyget lite…)
Balans
Sen tänkte jag att den här bilden får illustrera Helena anno 2010! Städad småbarnsmamma på utflykt till Måns Ols i Sala. Ger lite balans till gårdagens inlägg…
Tusen tack för alla skojjiga kommentarer, de har verkligen förgyllt min dag idag!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Så fint du har gjort! Vet du vad? Sala är min barndomstad, så Måns ols har jag besökt många gånger!! :-)Vi flyttade därifrån 1986 men jag har fortfarande kvar släkt där. 🙂 Ska på reunion med de som gick i min klass nu i augusti. Spännade och lite läskigt! 😉 Trevlig kväll! Kram Alexandra

Gilla

Jätte fint! ska bli så spännande att se resten av bilderna!Var har du köpt det vita brickbordet?Kram patricia

Gilla

Ser ut att bli jättemysigt!Tack för de galna "skeletten" du bjöd på i förra inlägget, fick mig verkligen ett gott skratt.

Gilla

Härliga bilder så fint det blir!Som jag skrattade när jag läste de galna saker du har gjort, känner igen mig lite i dig, så underbart! Kul att du dela med dig.Ha en skön lördag!Kram Bodil.

Gilla

Helt Enkelt och Lise Lotte: Tack! Inspiration till stolsitsen har jag hämtat hos Familjen i Uttran! Hemmabloggaren: Mysigt var det där!Alexandra: Där ser man! Jag var mycket i Salatrakten när jag växte upp. Min mormor och morfar bodde i Fläckebo! Ha´re så kul i Sala!Patricia: Tack, brickbordet kommer från Chilli!Adela, Anonym och Bodil: Kul att jag kunde roa ett par stycken!J och Pernilla: Det kommer mer, prommise!Ida: Du har inspierat mig till stolen, BIG TIME!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: