Burberry on my mind

.
.
Liksom många andra kvinnor är jag förtjust i väskor och skor. Har flera handväskor som jag gillar men inte DEN handväskan. Har inte haft någon speciell favorit utan gillat många olika märken och modeller. Nu har jag hittat en som jag gillar jättemycket, en klassiker och som jag tror står sig i längden…

Så himla snygg, skulle verkligen vilja ha en sådan!
 Dags att börja spara…
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Himla fin!Köpte själv mig en Coach väska nu på min födelsedag!Väskor är kul och skor och kläder och……det är härligt att vara kvinna;)Ha en skön söndag!Kram Bodil.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: