En massa fix

.
.
Vet inte om det bara är jag, men fasiken vad lätt det är att bli ”hemmablind”! Man vankar runt hemma hela dagarna och plötsligt slår det en. Men Herre Gud, hur ser det ut här då???

Målat

Vi har de senaste dagarna tagit på oss ”titta med andra ögon glasögonen” och fixat saker i trädgården. Vi har tagit ned träd, målat, putsat buskar, tagitbort planteringar och arrangerat om. Oj, så fint det börjar bli!

Vi har fyra lyktstolpar i gjutjärn på gården, och jösses så fula de var, ljusgröna och urblekta. Se så fina de blev när de fick lite svart färg på sig!
Efter
Före
Idag fortsätter fixet och jag tänker visa lite fler före och efter bilder efter hand!
.

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

så snyggt det blir!det är väldigt enkelt att bli hemmablind…vi har tagit tag i en del här också.nu väntar jag bara på att färgen ska torka så jag kan göra det sista på trappan :)jag tar gärna ett av varje plagg i inlägget nedan. tycker de har så fina kläder!själv har jag börjat göra en del höstinköp men inget från Rabens, än…. ;)kram på dig!

Gilla

Gokväll, jätte fint :)Kul med före & efter bilder.Själv är jag i sommarhuset nu och denna vecka ska jag fixa & dona här.Blir nog en hel del före & efter bilder för mig också.Ha en fortsatt trevlig helg/semester.Kram Fia

Gilla

Fint! Vilken skillnad det blev med lite färg. Kul när man inte alltid behöver köpa nytt det första man gör. Vill önska dig en fin sommar och hälsa att din blogg är jättefin. Kramar.

Gilla

Det ble kjempefint med ny svart maling til utelampene! Det er bare helt utrolig hvor koselig og samtidig så utrolig flott eiendom og hus dere har!! En sann inspirasjon til oss som holder på med renovering/påbygg osv, osv. Legg gjerne ut flere bilder av hus og tomt:))Klem,Line

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: