Hemma hos svärfar

.
.

Slapp dag med sol och bad hemma hos svärfar.
Visar några bilder därifrån!

(Det är något knas med min batteriladdare till kameran, så bilderna är tagna med min telefon)

 
Det arkitektritade huset är stort, och har altaner och balkonger på samtliga tre våningsplan. Det finns flera bryggor och en liten ”hamn” där båtar kan lägga till.
 
 
Strandhuset, som är insprängt i berget och ligger vid en liten sandstrand, rymmer bastu, bubbelpool, kök och två gästrum.
 
 
Taket på strandhuset är fantastiskt vackert och är fyllt med växter som trivs där det är supertorrt magert och soligt.
 
 
Tomten sluttar brant och är organiserad i terasser med mängder av träd och växter.

Lillan kikar ut över vattnet från husets soldäck och undrar när vi skall gå ned och bada!

Kram till Er!
.

Kategorier:

Okategoriserade

16 kommentarer

Vad lyxigt!! Blev inspirerad av planeringen av tomten, trädgården i sluttning, ned mot vattnet. Blir superglad om du tar mer bilder på det! Jag har själv en tomt som sluttar ner mot sjön och behöver lite inspiration till hur jag kan planera den.Ha en bra dag!Kramiz aka

Gilla

Hej!Kikar in ibland men har aldrig kommenterat, antar att det är kul att få lite respons på sin blogg..Fortsätt, för det är en kul blandning och inspirerande med både lite lyx och vardag, drömmar och verklighet! Ha en toppensommar!

Gilla

Jättefint!Jag har ju en liten aning om var detta hus ligger, men det avslöjar jag så klart inte.Nu blir man ju nyfiken på hur svärföräldrarna har det inuti huset, fast det kanske de vill ha för sig själva ;)Kram LiseLotte

Gilla

Wow, väldigt fint! Blev nyfiken på sjöstugan hos svärfar din. Finns det möjlighet för dig att ta foton därifrån? Hur stor är den? Vi skall själva bygga ny sjöstuga om nått år. Älskar att få nya ideér och denna strandstuga stack ut och var underbar i sin annorlunda form. Tack för bilderna.Soliga hälsningar från Isa

Gilla

Hur mysigt var det inte där…..!!!Fast ni har också urläckert hemma hos er:)Tack för en toppenbra blogg!Kram o trevlig semester,Helén

Gilla

Undrar om du hade lagt ut bilder på din svärfars boende om han bott i en hyresrätt på två rum och kök i ett invandrartätt område?…..skulle inte tro det.Tänk vad kvinnor det finns på bloggen som gift sig rikt, fått ett litet sladdbarn och kan leka fritt med makens pengar. Då blir inredning ett passande intresse…det går dock att läsa mellan raderna att det är ett stort bekräftelsebehov som ligger till grund för detta utfläkande av sitt liv till den som orkar läsa

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: