Tårttips

.
.

Tårtan

Idag hade vi kalas för vår lilla jubilar, ”Tildis” 2 år! Grillbuffé med mycket god plockmat och mumsig hemmagjord, jordgubbstårta. Jag tycker att det är för tråkigt att baka, för att göra egen tårtbotten, så jag köper färdiga istället. Inte fullt lika gott, tusen gånger snabbare och faktiskt helt ok!
Jag brukar köpa två förpackningar så att tårtan blir extra hög och fin. Idag varvade jag blåbärspuré i barnmatsburk (mindre sött än sylt) med mosad banan och riven choklad samt ett lager krossad maräng. Toppar med sprittsad grädde och mycket jordgubbar!
Enkelt, snabbt och mycket gott!.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: