Same same, but different!

.
.
Svartvita hem är trendiga och inne. Det här hemmet är också svartvitt, men mycket personligt och skiljer sig en del från de vi annars brukar se!

Riktigt riktigt fint eller vad tycker ni?
.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

riiiiiiktigt fint!!jag gillar mattan på den översta bilden!funderar på Ikeas svart/vit randiga matta men den är ju alltid slut…tack för tipset angående trappan!slänger man i lite "sand" så blir den ju inte så hal. nu återstår bara vilken färg ;)nu sticker vi till landet och jag hoppas på mååånga fina fynd på loppisarna och auktionerna.ha det gott!kram.

Gilla

Jag håller med! Riktigt, riktigt fint!! Hoppas att allt är bra med dig och att du njuter sommaren. Jag åker till sverige i eftermiddag för att gå på en reunion. Ska bli jättekul! Trevlig helg!! Kram Alexandra

Gilla

Utrolig fint! Dette så jo kjempekoselig ut, selv om det er svart og hvitt! :))Jeg har sett på de barstolene på kjøkkenet der tidligere i en annen reportasje. Me want;) Enkle, supersnygga og smarte..kan bare gjemme dem under kjøkkenøya når de ikke er i bruk.Generelt…her var det masse fine rom og ikke minst detaljer. Virkelig inspirerende. Tusen takk for runden :)Ønsker deg en kjempefin helg.Klem,Line

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: