Inga fler undanflykter…

.
.

Löpning
Ok, nu kan jag inte skylla på något annat än min egen eventuella brist på vilja…

Jag har blivit av med de där extra kilona, nu måste konditionen bli bättre och hullet fastare!

NIKE Womans Zoom Atlas +
Nya löparskor inhandlades igår, utprovade just för mig, så nu har jag väl de bästa förutsättningarna att ”lyckas” i motionsspåret!
Svar på kommentarer
Jag brukar alltid svara på eller ge någon form av respons på kommentarer, men varit dålig på de den sista tiden, sorry! Jag skall skärpa mig och har svarat på de sista inläggen! Jag har fått en del frågor angående kosten under min viktnedgång och jag tänkte göra ett inlägg om det någon av de närmaste dagarna.  
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lycka till i spåret :)Funderar själv på att ta en runda lite senare…jag har själv nyinköpta joggingskor som bara står och väntar på att få bli använda igen 🙂 tog en liten liten runda i söndags…men det är ju flera dagar sen…så idag är det faktiskt dax igen, ingen undanflykt här heller!Kram Fia

Gilla

Så flink du er!! Du ser kjempe-sprek ut allerede:)Lurt å få tilpassede løpesko.Forresten..supert tips angående H&M; Home! Jeg ser etter en duk..men helst ikke så dyr.. til hagebordet mitt jeg også. Lurte faktisk på om jeg skulle kjøpe et vakkert kappelaken til seng..da går ivertfall duken helt til bakken på begge sider av bordet. Hehehe..ja, jeg vet at det høres litt "nuts" ut:o) Men nå viste du jo disse bildene fra H&M; da..så kanskje jeg går for dem. Billig er det jo uansett!!Ha en fin fredag imorgen! Klem, Line

Gilla

Fia: På något sätt känns det faktiskt lättare att komma ut när man har bra grejor! Jag skall nog satsa på typ tre dagar i veckan minst…Line: Skenet bedrar, jag är superotränad men börjar i alla fall se smal ut! H&M; Duken är riktigt fin funderar på att köpa den!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: