Loppisfynd och enkla lösningar

.
.

Jag kan visst inte få nog av de enkla vackra Gotlandshemmen…
Här kommer ännu ett!
Vilken rymd, ett underbart rum som bara är sååå hemtrevligt

Så fint golv, och jag gillar verkligen de ljusblå inslagen!
En fräck spis och köket hade varit ett riktigt perfekt sommarkök!
Vilsamt och trevligt!
Älskar de tjocka vitkalkade väggarna!
Psst, i morgon är sista dagen för att delta i utlottningen av en fin klänning, eller ett presentkort från
.
.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

å vilket vackert hus!!jag håller med, vilka väggar.så mysigt ni verkar ha haft det i fjällen.vi åker "hemåt" dvs. norrut på torsdag. jag får aldrig sån ro som i det norrländska landskapet…kram på dig!

Gilla

Hej,Jag kan bara instämma med föregående talar och dig om det vackra huset.Det finns så mycket fina hus – känns som man kan sitta och surfa i evigheter och bara hitta det ena fantastiska huset efter det andra-He det gott!Kram J

Gilla

Hej !Jag har följt din blogg ett tag och tycker den är mycket inspirerande !!. Såg ditt tidigare inlägg med före och efter bild, du ser så fräsch och trimmad ut, nu är jag tokinspirerad och ska också ut i spåret. Tack för en superblogg !!Kram LovisaPS. Kan man få önska fler inlägg, går in varje dag och blir så glad när det kommit nya !! :o)

Gilla

Helt Enkelt: Ja fjällen bjuder på LUGN!!!J: Jag vet, man måste hejda sig ibland…Lovisa: Tack, tack! Vad gullig du är! Ibland blir jag lite osäker och undrar vad ni egentligen vill läsa om… A House W….: Jaaa ett hus på Gotland vill vi ha!!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: