Målvikten är nådd!

.
.
För 6 veckor sedan vägde jag 69.8 kg. Jag hade ca 5 kg ”kvar” sedan graviditeten för 2 år sedan, då jag gick upp 20 kg. Jag har helt ärligt inte brytt mig så mycket om att försöka gå ned de där kilona tidigare, men för 6 veckor sedan beslutade jag mig för att försöka bli av med dem en gång för alla, och idag har jag gått ned 5 kg och väger 65 kg, som också var mitt mål!

Kosten

Jag lade om kosten helt, har i princip inte ätit några kolhydrater alls (pasta, ris, potatis, bröd, mjöl och socker). Mina måltider har bestått av mycket proteiner som  kött, fisk, kyckling och ägg i olika former. Till varje måltid har jag också ätit något fett (faktiskt mycket) som creme fraichröror, gräddsåser,Fetaost, Mosarella, och mycket olika ostar. Mycket nötter och frön, och grönsallader i alla möjliga former till varje måltid förstås!

                                     Så här ser jag ut nu!                      Så här såg jag ut den 16 maj!
Motionen
Om ni undrar över motionen, så kan jag berätta att jag de första vekorna inte rörde nämnvärt på mig. Vecka nr 3, 4 och 5 tog jag raska prommenader på mellan 45 min och 2 tim, ca 4-5 dagar i veckan.
Framtiden
Jag har sprungit 4 km en gång och det tog mig hela 26 min… Där kan man säga att jag har lite att jobba på… Det positiva var, att jag tyckte att det var väldigt skönt och kommer att börja springa, kravlöst, när andan faller på. Kanske, kanske kommer jag så småning om (ingen stress) att springa ”vårt” spår 5,7 km på 30 min, som jag gjorde under mina glansdagar! Vad gäller kosten kommer jag att fortsätta att äta sparsamt med långsamma kolhydrater, dra ned något på fettintaget och fortsätta att äta mycket proteiner och grönsaker!
Önskar er alla en toppendag!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Hei! så flink du har vært! Faktisk veldig motiverende for oss andre som også prøver å gå ned i vekt! Fortsett å gi oss oppdateringer på kosthold! Ha en kjempefin dag i sola!!Klem

Gilla

GRATTIS! till att gått ned 5 kg! det är precis vad jag behöver, skulle kanske börja med GI metoden, men det är ju så gott med nypotatis! Kram till dig i alla fall

Gilla

Du ser jättefin ut! Grattis.Känner mig lite smått sugen på att börja springa själv. Hatar att springa, men det är ju effektivt och tar inte så lång tid.

Gilla

F-n va bra gjort!!! Kör själv med lite lchf-kost och känner att det ger resultat (har också ett antal gravidkilon att ta itu med) Tyvärr har det varit lite för mycket jordgubbstårta den sista veckan och märker att det är lika lätt (lättare) att gå upp nåt kilo… Men men, nya friska tag!! Du ser iaf kanonfräsch ut nu!Nu blir det långa kvällspromenixen. Tack för att du inspirerade mej. =)..och tack för en trevlig blogg! v i borlänge

Gilla

Vad duktig du är, du ser superfräsch ut! Jag blev så inspirerad så jag har lite frågor…har du lagat mat enligt speciella recept eller har du lagat vanlig familjemat och själv inte tagit av kolhydrat-tillbehören? Hur har du gjort med mjölkprodukter tex yogurt? Hur har du gjort med frukter och bär, tex jordgubbar? Tack för din mysiga blogg som jag går in och läser så ofta jag hinner, kram från Karin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: