Tjejernas lördagsnöje

.
.
Zoo känns som en sak som alltid funkar med barn! Kan liksom inte bli fel om solen skiner och det är sommar! 2/5 delar av familjen spelade handboll idag så jag tog med mig resten dvs, Lillan och mellantjejen till Parken Zoo i Eskilstuna!

Titt ut!
Två söta tjejer tittar ut.

Apan med bebisen på magen var en hit!
Svårt att slita sig därifrån….
Om man får rida på mammas axlar går det lättare!
Btw. De här byxorna har jag inte kunnat använda de senaste tre åren, nu sitter de LÖST!
GI metoden är min grej!!!

Glass är ett  måste när det är sommar och man är på utflykt till Zoo! Och jag måste erkänna att jag inte kunde hålla mig från att mumsa i mig en glass jag också…
Jag är lite av en ”glassoman” om man nu kan vara det!

Två pumor, eller vänta nu, var det pumor de tittade på?!
Självklart måste man få klappa på något djur, och geten ställde villigt upp!
Efter sex timmar var det en mamma, och två trötta men glada tjejer som hoppade in i bilen och rattade hem till en väntande pappa som tänt grillen!
 Härlig tjejig dag har vi haft
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Härlig dag där i fina parken. Mina barn satt och pratade om Parken Zoo faktiskt idag. Sonen, 17 år, sa att han vill gå till parken i sommar, det är masssor av åååår sen han var där påstod han. Och det stämmer nog… när barnen var små var vi där flera ggr per sommar och tittade på djuren och fick leka av sig i Fantomenland. Som inte finns kvar längre, mycket upprörande anser mina två kottar. Ja det är ju de fortfarande, fastän de är 19 och 17 ;=) Kram Milla

Gilla

Kul att ni hittade till PZ, fast ni kanske inte bor så långt härifrån? Själv har jag jobbat omkring 11 säsonger i Parken, men nu är det ett tag sedan :-)Camilla

Gilla

Mitt vita…: Klænninge ær en riktig favvo! Ælskar den!Milla: Zoo ær aldrig fel!Vitt før sjælen: Tackar tackr vad snæll du ær! Jag ær sjælv førvånad!Camilla: Många har sækert någon gång drømt om att få jobba dær! Kul før dig, det ær fint dær!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: