my CinnamonGirl!

.
.
Oh, min lilla ”kanelsnäcka” (fritt översatt till svenska)! Tänk vad du förgyller mammas dagar! 7 månader av ledighet har vi framför oss, innan det är dags för dig att börja på dagis! Jag skall noga fortsätta att ta tillvara på varenda dag tillsammans med dig fram till dess!

Vi skall bara ha kul och mysigt!
Mysigt har vi förstås varje dag, men extra mjukt och gosigt blir det i nya mysplyshtunikan från norska favvomärket  myCinnamonGirl, de har himla mycket fina och annorlunda kläder till små prinsessor och prinsar!
Samtliga kläder designas av Kari Thomassen, och sys för hand i Norge! Det är inte dåligt, hur mycket kläder gör det nu för tiden?! Trots detta, lyckas de faktiskt med konststycket att sälja sina kläder till ett riktigt bra pris!
Om du inte har kollat in deras hemsida tidigare, måste du göra det nu! De har en ny kollektion ute och en uppfräschad hemsida med webshop!
 Massor med fina kläder till barn mellan 6 mnd-12 år!
Lite kläder har de till mamma också, så att du kan matcha din lilla juvel!
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hon är verkligen sååå söt din lilla kanelsnäcka.Vad härligt det låter att veta att ni har 7 månader till tilsammans.Ha en fin dag.Kram kram Lina

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: