Kalla det fotbollsänka…

.
.
Men hur tänkte de när de bestämde att Championsleaugefinalen i fotboll skulle spelas på Pingstaftonen?

Här har vi avnjutit en fantastisk måltid, med grillad kyckling, god sallad, mannens kalla ”grillspecialsås” och Halloumi, och vipps, på ett ögonblick blev jag själv! Ho, ho, vart tog ni vägen? Ja, ha, f o t b o l l!

Ja, ja bra karl (kvinna) reder sig själv! Plockade snabbt undan maten, slängde på mig en liten kofta, hämtade nödvändiga attribut och voila!! Här sitter jag nu med min ”lapp” och en alldeles ny fototidning! Det är inte så tokigt det heller, sämre kan man ha det!

Önskar er alla en härlig fortsättning på pingsthelgen!
KRAM
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Ja, hvorfor ikke ?!Når alle forsvinner sånn, så får du da kose deg du også:)Jeg er veldig glad for at jeg ikke har en idrettsgal mann. Her får til og med jeg lov til å bestemme like mye hva vi skal se på tv hver kvled. Hehehe.Jeg håper du koser deg med din laptop ikveld;)God klem fra Line

Gilla

Du hade en underbar utsikt kan jag förstå!!! Jag känner som du – CL en pingstaftonskväll – Hallå?!? Kan ju inte varit någon kvinna som var i detta beslut…ha en skön söndag! Kram J

Gilla

Vilken fin ljuslykta du har hängande på altanen. Var har du hittat den? Tack för en mysig blogg.

Gilla

Precis som hemma hos mig, resten av familjen som bortblåsta. Satt som du själv kvar ute på altanen:). Jag är också nyfiken på var du hittat din lykta i taket, har letat länge efter något liknande men inte hittat någon.Tack för en inspirerande blogg. //Jenny

Gilla

Line: Jag hade det riktigt skönt där ute på altanen för mig själv! :)Mia: Det låter ju supermysigt!Signerat 71: Deffinitivt ingen kvinna inblandad…Katarina och Jenny: Lampan har jag köpt i Skönahem butiken i Målhammar mellan Enköping och Västerås! Vad glad jag blir att ni gillar min blogg!Kramar till er!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: