GI & ETC!

.
.
Vackert väder bjuder måndagen denna majvecka!
 Härligt!
Igår kväll beslutade jag mig för att en gång för alla ta tag i de sista kilon som hänger kvar sedan graviditeten för två år sedan…
Mitt mål är att gå ned runt 5 kilo och landa på samma vikt som jag hade innan jag blev med barn! Jag hakar på ”trenden” med GI diet och tänker försöka att röra mer på mig! Jag tänker inte tokmotionera utan promenera och cykla lite istället. Har köpt hjälm och cykelsadel till Lillan!
Nu skall jag ut och montera cykelsadel och bjuder er på lite snygga bilder från Living etc!
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hej!Jag ska heja på dig! Har själv gått ner 8 kilo med GI metoden, men jag har sprungit sedan Jan/mån. minst varannan dag i 1 timme på löpbandet på gym o nu springer jag ute.Ska ner ett par kilo till innan sommaren så nu kör jag hårt 2 pass om dan ska på bröllop snart o då ska jag nått mitt mål. Lycka till!kommer stötta dig om du vill ??

Gilla

Lina: Allt är bra med mig, tack för att du frågar!Anonym: ALL form av stöttning är välkommen! Kanske kommer jag att springa lite längre fram … Grattis till dina 8 kilo!Jeanette: Lycka till, vi kan stötta och tipsa varandra! Signerat 71: Absolut!!! Tillsammans är vi starka!!!

Gilla

Hei! Kan ikke du forklare litt hva Gi går ut på? Hva kan man spise/ikke spise? Resepter på retter med lav karbo?Masse lykke til! Kjempesøt datter du har, og inspirerende interiørbilder!!Siv

Gilla

Siv: Tack för din kommentar! Jag kommer den närmaste tiden att skria en del om GI recept och sådant som har med att gå ned i vikt att göra! Hoppas att du då kommer att finna sar på dina funderingar!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: