Att vårda kärlek…

.
.
Så här i efterdyningarna av helgens bröllop, som jag fick bevista själv då min älskling var upptagen på annat håll, längtar jag extra mycket efter kärlek och romantik! Ibland blir vardagen så påtaglig, och kärlekspar som har barn, behöver resa bort på tu man hand och bara bry sig om varandra!
Vi brukar vara bra på att pysa iväg för att mysa, men den här våren har gått i rasande fart och det har helt enkelt inte hunnits med. Vi har planerat miniresor både till Göteborg, Stockholm och London men ingen har blivit av. Det har kommit saker i mellan varje gång!
Ciao Bella

De här bilderna fick den romantiska globetrottern i mig att verkligen börja längta efter en weekend på något mysigt och varmt ställe. Den här kalla våren gör att Sthlm, Gtbg och London känns lite mindre lockande! Längtar nog mer till typ Rom, Barcelona eller Nice!

Nu skall jag gå och pussa lite på min älskling och lägga fram ett förslag!
Vårda er kärlek!
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Jag håller verkligen med dig, man behöver komma ifrån barn, hus och vardag för att bara vara själva ibland. En arbetskamrat till mig tar in på ett mysigt hotell i gamla stan (Stockholm) varje vinter själva. De äter gott ser någon teater, och jag blir lika sugen varje gång men har tyvärr svårt att lämna bort barnen. By the way vilket vackert hus ni verkar ha, strålande läge!MVH Mikaela

Gilla

Barcelona kan rekommenderas! Var där för ett år sedan, helt underbar stad som har allt. Åk då oxå upp till Monserrat i bergen helt otroligt vackert!Hoppas vi ses snart!!:)Kram Marianne

Gilla

Marie: Jag har hört fler som gillar rag, kan vara ett alternativ!Mikaela: Ja det förutsätter att man har någon att lämna sina små juveler till… Stockolm brukar vi besöka själva någon/några ggr per år! Mysigt!!!Marianne: Jag har ju bott i Spanien men aldrig besökt Barsa, tyvärr! Måste dit någon gång…

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: