Sällskapsdamens frisyrbestyr!

.
.

Sen hälsning från mig!

Tänk vad en helgs festligheter sätter spår länge nuförtiden! Sååå trött idag, och det blev inte mindre efter att Lillan och jag varit på badhuset i dag!

Jag hade i helgen den förtjusande uppgiften att göra bruden sällskap från fredag kväll fram till det att den blivande maken hämtade henne fix och färdig hos frissan på lördag förmiddag strax innan vigseln! Vi hade det riktigt härligt tjejigt och det är klart att man själv passar på att få frissan fixad när man ändå är hos en trendig Stockholmsfrissör. Trodde jag i alla fall, men oj vad fel det blev…

Först såg jag ut som Laila Bagge, efter lite fix såg jag ut som Mona Seilitz och efter ytterligare lite petande i håret blev frissan en trist historia som tappade stinget fullständigt efter typ 10 minuter. Ja, ja nu var det ju inte jag som skulle gifta mig som tur var, och bruden var ju strålande vacker, med en helt underbar frilla, tack och lov!

Men hallå!
700 kronor kändes som ett skämt!
Efter några glas champagne, som frissan bjöd på, var min frilla det minsta jag tänkte på!
Natti, natti, måste skynda, sängen väntar!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Åhhh vad tist att inte håret blev bra.Speciellt när man pungar ut massor pengar och sedan håller det inte.Men ni ser såååå fina ut på bilden.Kram kram Lina

Gilla

Hej!You look simply beautiful in your fabulous dress and the gorgeous shoes! And I think your "frilla" is not so bad at all.Looks as if the two of you had a great time even before the wedding! I'm looking forward for more pictures of the great day.Greetings,Anne

Gilla

Northern Light: Thankyou how sweet of you! The wedding was fantastic and I had a great time! nfortunatly I couldn´t wear my Jimmy Chooshoes… It was too mutch walking! I had to buy a new pair of shoes the day before the wedding!Lina: Tack! Jag trodde verkligen att jag skulle bli helt smashing för 700 bagis, men not! Man lär så länge man lever, nästa gång ger jag mig inte förän jag är HELT nöjd! Bröllopet var hur som helst fantastiskt!Anne: Thankyou sooo very mutch!!! Yes we had a great time before the wedding as well! Lots of laughs and giggeling!

Gilla

En riktig snygging ser du iallafall ut som på översta bilden! Tråkigt när det inte blir som man tänkt! Råkade ut för detsamma när min syster gifte sig men som du säger huvudsaken att bruden blir kanon! 🙂 Kram Alexandra

Gilla

Alexandra: Tack vad snäll du är! LiseLotte: Du anar inte!!! 🙂 Tack för din gulliga kommentar! Mitt vita..: Tack gulliga du!Dominique: Thankyou! I would absolutly do that if i just knew how???

Gilla

Jenny: Tack det var gulligt sagt av dig!Ebba Seilitz: Åh, förlåt mig så mycket, det var verkligen inte min mening att förarga någon. Mona Seilitz var mycket vacker, och en enastående skådespelerska. Hon hade också en ganska karakteristisk frisyr. Min håruppsättning i lördags påminnde starkt om just den frisyren, så jag tänkte att jag enklast skulle förklara den med en liknelse som jag tror att större delen av den svenska befolkningen skulle känna till! Mona Seilitz var 29 år äldre än vad jag är och frisyren var på något sätt synonym med henne och passade henne, men den passade helt enkelt inte mig! Jag är ledsen om jag förargat dig och hoppas att du godtar min förklaring/ursäkt.Med vänlig hälsning Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: