Svartvitt i Falsterbo

Hej igen!

Nytt inlägg med kort varsel! Lillan har en ”kompis” här, hi, hi! En av Lillans 6 kusiner är här och de leker och roar sig alldeles själva! Dvs. lite tid över för nätsurfing för mamman!

Se vilket läckert hem jag fann! Precis vid havet i Falsterbo ligger den här tjusiga bostaden! Sååå jäkla snyggt!

Bo Bedre

Imorgon redovisar jag 2:a och 3:e priset och vinnarna av dem! Hoppas bara att jag hinner det innan jag imorgon kväll swischar iväg till Stockholm med den blivande bruden!

 OM det inte kommer något inlägg från mig vet ni att jag smittats av Philias ”bröllopsstress” och far runt som ett ”jehu” och packar, lämnar vovven på pensionat, lämnar Lillan till mormor och morfar, handlar strumpbyxor och nagelack i sista sekunden…

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Huset i Falsterbo är jättefint! Tror att jag har sett två inredningsreportage i olika tidningar där det varit med. Hoppas du får en härlig helg i Stockholm!Kram Linda

Gilla

Mycket fint hem! Har varit med i Plaza också har jag för mig? Har du hunnit öva dig på klackarna till på lördag? 😉 Ha en kalashelg nu!!Kram, Bella

Gilla

Superfina bilder:) kan du inte visa mer från ditt hem tex köket;) nyfiken i en strut vet du:) ha en underbar helg med bröllopet och allt då:) kramis MHåller tummisarna i din utlottning;)

Gilla

Marie: Då kanske vi måste bo ihop, jag tänkte också flytta in där! Det skall bli jättekul i helgen!Linda: Jag blev så glad när jag hittade reportaget, annars tycker jag att man nästan alltid sett bilderna någon annanstans, men dessa bilder hade jag aldrig sett!! LiseLotte: Du får visa vilka ideer det blev för landet! Se fram mot helgen och bröllopet!Signerat 71: Tack! Ha en trevlig helg du med!Bella: Skorna är hopplösa, har fått lov att köpa nya…Mia: Jodå, visst kan jag visa mer från mitt hus. Jag är bara inte så förtjust i luckorna i köket så det känns inte så kul att fota dem… Skall se om jag kan hitta någon bra vinkel!Camilla: Lovely if you ask me!!! Tack ännu en gång för att ni skriver till mig!

Gilla

Virkelig stilig. Og veldig modig å male trappen svart!! Kult :)Ja, den store dagen til P imorgen. Spennende. Nå har jo vi lesere fått en real dose med bryllup den siste tiden, i bare positiv forstand altså. Men nå er den store dagen hennes kommet, og det blir jo såå spennende å høre om bryllupet i etterkant.Jeg gleder meg virkelig til å høre om det.Kos deg imorgen du også:)God klem fra Line

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: