Härligt att vara hemma igen!

.
.

Välkommen soliga tisdag!

.
Tack och lov blev inte datastoppet långvarigt! Tänk om man kunde förstå sig på den här lilla manicken…
.
Det är hur som helst ljuvligt att vara hemma igen, och dagen skall ägnas uteslutande min lilla Prinsessa! Ett besök i lekparken, en sväng till leksaksaffären och massor med gos står på agendan! Kvällen får bli min och älsklingens! Han är bortrest under dagen, och jag tänkte överraska honom med en extra god middag, och lite gott vin när han kommer hem!
.
.

.
.
Den senaste veckan, i samband med utlottningen av ”elefantkudden”, har många nya läsare hittat hit! Hälsar er riktigt varmt välkomna, och hoppas att ni kommer att finna intresse i det jag skriver om!
.
..

Ja, här har ni mig!

. .Nu blir det god frukost och en härlig kopp kaffe, älskar första koppen på morgonen! Känner på mig att det här blir en bra dag och önskar att ni skall få det också!
.

Se till, att fånga dagen!

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Här har vi en läsare efter elefantkudden ;)Förstår att du längtade hem till dotter din. Min maxgräns var när mina döttrar var små ingenting!!. Men nu går det lättare. LiseLotte

Gilla

Lilla Kullan: Tack!Chatarina: Japp, dig känner jag igen som en "gammal" bloggbesökare! Tack för att du hänger kvar!LiseLotte: Välkommen! Ja det är inte helt lätt att vara borta från de små! Men nu blir jag hemma varenda dag i 5 veckor!Mrs Sunshine: Hej! Kul att du frågar om husbygget! Det har varit så många trista turer kring det så att det inte känts som något att skriva om…Vi är just nu inne på företag nr 3 som eventuellt skall bygga. Eftersom vi ritat själva verkar inte husbyggare vara speciellt intresserade av att göra affärer med oss. De vill bara sälja sina "färdiga" hus, där de lagt på enorma marginaler. Vi kommer ju att stå för merparten av inköpen, badrum, kök, klinker osv, vilket innebär att vi håller koll på kostnaderna och det är där husbyggarna tappar intresset! Vi hade planerat för byggstart i maj, men nu blir det uppskjutet ett år och vi överväger att kontakta en arkitekt eftersom vi nu har ytterligare ett år på oss att planera! Jag lovar att jag skriver om det så fort ngt intressant händer!Ha en härlig dag söta bloggare!

Gilla

Jag har läst din blogg ett tag men bara kommenterat ett par gånger tidigare. Jag vet inte om du läser kommentarer till dina gamla inlägg men jag undrar var det är för storlek på din svarta Sturehofskruka som du visade på bild för ett tag sedan (det var en kryddväxt i den)?Jag vill ha precis en eller ett par sådana att ha just färska örter i (antar att du bara satt kryddväxen där i och alltså inte planterat den?!) och då jag måste beställa så skulle jag gärna vilja veta vad krukan har för mått? Tack på förhand för hjälpen!Kram Linda

Gilla

Linda: Jag försöker att svara på alla kommentarer men ibland missar jag om det kommer nya kommentarer på gamla inlägg! Krukan är 13-14 cm hög och passar bra till kryddväxter, får plats en del jord kring själva rotklumpen!Marie: Kul att du vill länka till mig! Tackar och bockar!Postadress…: Skall genast kollain tävlingen hos dig! Tack för tipset!Ida: Toppen! Längtar så efter Audrey, så rätt i vår!Kram på er nya och gamla bloggisar!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: