Något att vila øgonen på

.
.
Sista natten på jobb i Norge, sticker hem till min lilla familj direkt imorgon klockan åtta nar jag ”går av”! Jag lovar och svar att jag skall hålla fartgranserna, bara jag slipper den dar boten, iallafall på den norska sidan…
.
Ååå vad jag langtar efter min lilla tjej dar hemma! Jå ljuvligt att få borra in nosen i hennes mjuka lockar och høra hennes gladjetjut nar jag kommer! -Mammmmma!!!!
.
Visar ikvall några bilder som I like a’lot! Vardagsrummet ar helt lovely! Det skulle jag latt kopiera, rakt av, every little peace of it!
.
..

Patrik Johansson

.
.
Se på storleken på det sovrummet! Inte dåligt! Jatte fint med allt de vita och de skøna fargerna på matta, kuddar och tygtavlan på vaggen!
.
..

Alvhem

.
.
Nu narmar sig slutet på den har veckan och jag ønskar er allesamman en kommande toppenvecka! Sjalv skall jag bara vara hemma, mysa med Lillan och fixa och piffa både inne och ute! Vad har ni før planer før veckan?
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: