Tisdagsshopping

.
.

Hallojsan!

.
Idag står blomstershopping på schemat! Vita och rosa tulpaner har jag tänkt mig, i massor! Skulle gärna ha något gult också men helst inte påskliljor, får se vad det kan bli! Just nu står det en trött kryddväxt i min fina kruka på köksbordet, inte så upplyftande!
.
..
.
Tyg och gardintillbehörsshopping är också en programpunkt idag! Har fått flera beställningar (kul) på kuddar och 1700-tals gardiner! Så det lär ju ta ett tag innan jag hinner att sy några till mig själv! Så här tomt har jag det i fönstren i nya soffhörnan för tillfället och så lär det väl bli ett tag framöver…
.
.
.
.

Btw. köp inte svart soffa om du har en vit hund!!!

.
..

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

fats det ser glammit ut ändå på bordet med den lilla tufsen:) Kul att du får beställningar, snart ska du få sy till mig med:) Vi ska bara slänga ut soffan här uppe och införskaffa en ny:) ha en underbar dag fina du och lycka till med blomster inhandlandet…här blev det lite gula påskliljor i går, gillar dom itne speciellt egentligen men de hör påsken till för mig! Kram på dig sötis:)

Gilla

Hej!Hoppas att du fick en riktigt mysig shoppingdag och hittade allt du hade tänkt dig?Och vad roligt att du har fått beställningar. 🙂 Lycka till! :)Hoppas du får en solig och fin påsk! Sköt om dig!Kram Lotta

Gilla

Mia: Ja tänk vad den där lilla krukan kan göra med en växt! Klart att påskliljorna hör påsken till, ångrar att jag inga köpte…Katarina: Vad glad jag blir när du gillar min blogg! Krukan kommer från Sturehofvs krukmakeri. Återförsäljare går kanske att hitta på deras hemsida. Jag vet att de säljs på NK och jag har köpt den i en liten butik som heter Ateljé Fåtöljen!Lotta: Dagen har varit toppen, nu skall här bli påskfint! Sedan skall symaskinen fram!Kram till er alla tre, hoppas att ni tittar in igen innan påsk, så att jag får tillfälle att önska er en trevlig påsk senare i veckan!

Gilla

Vilken underbar helg ni haft, fylld med en massa härligheter! Hittade du några vackra blomster? Tycker din krydda var fin i finfina krukan! Så det så! :-)Kram till digBella

Gilla

Undrar om du läser kommentarer till "gamla" inlägg tro?! I vilket fall som helst så undrar jag vad det är för storlek på din kruka? Jag vill ha precis en eller ett par sådana att ha just färska örter i (antar att du bara satt kryddväxen där i och alltså inte planterat den?!) och då jag måste beställa så skulle jag gärna vilja veta vad krukan har för mått? Tack på förhand för hjälpen!Kram Linda

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: