Glad av färg

..

Jag har precis börjat att inreda huset svart-vitt och känner redan nu att jag faktiskt behöver färg för att känna mig riktigt glad! Svart och vitt är jättefint som bas men jag måste ha färgklickar här och där för att trivas! Lillans rum är en oas av färg, men där inne är vi ju nästan aldrig, blir väl mer när hon blir större gissar jag!
…….
I vardagsrummet på övervåningen är nästan allt vitt vilket gör det lätt att variera med olika färger. Har plockat fram lite färgade kuddar och en prickig pläd som piggar upp! Känner mig genast lite gladare varje gång jag kommer upp för trappen…
Vi har också köpt en fin läslampa, som vi verkligen saknat, från IKEA!
….
…!

….

När jag läser bloggar och lämnar kommentarer tycker jag att det är så kul när den man kommenterat hos svarar, oavsett vad man skrivit även om det kanske inte är en direkt fråga! Finfina bloggen Mitt vita hus tex. gör så och det tycker jag är toppen! Från och med nu skall jag också försöka göra så! Så om ni rara läsare lämnar kommentarer, håll ögonen öppna i kommentarsfältet under inlägget ni kommenterat, there might be something for you!

……….

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Hej!Du har det precis såm jag gillar det basen vit med färger..vist blir man mycke gladare av det!!Fina tulipaner säm passar så bra med dina super snygga själv syddakuddar!!är det små färgade pon pon du har pä en av dem ? Tulipaner är lux här nere i Italien då dåm kostar 15 euro för 5 st !!!!!Har åkså en liten 2 årig dotter.. Beatrice !!Anna i Rom

Gilla

Jeg også føler det sånn. Etter at vi pusset opp stuen er alt blitt lyst og fint, men jeg lengter etter fargeklattene. Har fargede lys, og noen nydelige hortensia som lyser opp, men nå er jeg på jakt etter en duk til å ha på stuebordet som kan friske opp litt. Gjerne i noen pastell/rosa farger.. Kankje jeg må vente til nærmere sommeren med å finne det… Uansett.. du har et helt nydelig hjem, og lillan er jo bare adoring:-) Stor klem Kristin

Gilla

Jeanette: Ja visst blev det vårigt! Snart kommer mannen hem och kommer säkert fråga om det är påskpyntat!Beatrice: 15 euro för 5 tulpaner jösses! Trodde faktiskt att blommor var billigare på "kontinenten"! Det som är på kudden kallas "bollfrans"! Visst är 1-2 åringar helt ljuvliga!Kristin: Tack för berömmet, kul att du tycker att vi har fint! Mannen och jag har inte riktigt samma smak så det får bli en del kompromisser, men hemmet börjar att ta sig…Hortensior är underbara! Perfekta som färgkluttar i en stue!

Gilla

Åh sötis vad gulli du är:) Jag tycker det är så roligt när man kommunicerar lite i bloggvärlden och inte bara tittar på fina inlägg utan kanske lämnar en rad eller två:) Jag försöker alltid så långt det går att svara all men just nu ligger jag liiite efter pga det "vanliga" jobbet man behöver gå till;)Underbara bilder du visar, gillar taket, det är så fint med trä tak:) Ha en lovely kväll:) Kram kram Mia

Gilla

Linruz: Håller med, verkligen mycket lampa för pengarna! Känner redan att den kommer att bli en favvo!Mia: Ja man kanske inte kommer att hinna svara på alla kommentarer när man jobbar och så, men jag skall försöka! Kul att du gillar bilderna! Tack!Inredningsintresserad: Sofforna och fåtöljen är köpta på IKEA för typ 5-6 år sedan!

Gilla

Ja.. och jag skulle blivit lite extra glad iaf du svarat ngt tillbaka till mig speciellt när jag hjälpte dig med svaret på var du kunde hitta jackan med tanke på att du sedan gjorde ett separat inlägg om den med även foto och länk… men men… bra att du kommit på att det alltid är trevligt med ett hej tillbaka iaf!Mvh E 😉

Gilla

Hej E: Tråkigt att du känner så, inte min mening att ignorera mina läsare på något sätt, alla era kommentarer är lika välkommna för mig! Har bara inte haft något bra system för kommentarerna, vet ju inte om personen ifråga går tillbaka och kollar om de inte ställt en direkt fråga…Som jag gissar har du läst att jag from igår bestämt mig för att besvara/bemöta alla kommentarer till mina inlägg, innan dess har det varit lite si och så med den saken. Ber om ursäkt för det.Vet inte om du sett det men efter att du tipsat om jackan skrev jag en kommentar på Gizmolinas blogg (hon har extremt mycket fler besökare än vad jag har) ang det (för det var väl därifrån du hittade till mig). Jag skrev:"Ang. jackan: Fick svar från en gullig bloggis som hittade till mig via din blogg! Den heter Parajumper. Tydligen ett Italienskt märke som är poppis bland celeb. i Europa! Aldrig sett dem i Sverige, men tydligen tar NK in ett par varje år!"Hoppas att svaret är ok, för dig, och jag kommer inte att lämna några kom mentarer "obesvarade" hädanefter! Önskar dig en trevlg helg!Mvh H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: