Härlig vinter, men tack nu räcker det…


….

I vår blir det ingen resa för oss till Lofsdalen. Varje år åker vi dit, minst två gånger mellan nyår och maj. Men nu blir vi hemma och sparar pengar, jag gissar att det blir några resor dit när bygget väl kommer igång…


.

Vinnarbilden i Lofsdalens årliga fototävling!
Bilden är tagen av Malin Sjödin, och lånad från Lofsdalens hemsida!
…..
.
Annars älskar jag att åka skidor utför!
Saknar skidåkningen men är rätt så t r ö t t på snön nu!
…..
Jag längtar enormt mycket efter våren och sommaren!
Hittade den här bilden från en sen kväll i somras!
….
….….
….
Det var ljuvligt varmt och Lillan somnade sött i vagnen med de små myggsbettsbitna fossingarna hängande utanför. Vi var långt ute på landet hos vänner och åt en fantastisk middag med bara ”egenproducerad” mat! Egenfångad smörstekt Öring med kantarellstuvning samt klyftpotatis, sallad och tomater från landet! Underbart gott var det och trevligt hade vi!
………
Som sagt, längtar idag ihjäl mig efter att få gå barfota en varm sommarkväll!
…….
………

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Åh Helena! Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg også lengter sååå etter sol og sommer,varme sommerkvelder og bare bein! Om noen måneder er vi der! Da skal vi nyte! Ha en god vinterdag likevel vennen. Klem Kristin

Gilla

Hejsan fina du!!är jätte trött på vintern den har vatt sååå kall här nere i Italien…men såm varje år utan någon fin snö :((dåm säjer att i Rom så snöar det aldrig och så får vi aldrig jordbävning…)ha en trevlig dag!!Anna

Gilla

Ja jag håller med.. jag vill också ha vår och sommar. men dom säger efter vasaloppet som är v 9 så kommer våren vi får tro på det då. Kram Sussi. fast ni kanske får våren tidigare.. jag bor uppe i dalarna.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: