ChillNorway

…..
……….

När jag var i Oslo i helgen fick jag ett tips via Gizmolinas blogg om halva priset på Odd Mollykläder i en butik i Vinderen (lite norr om Majorstuen) som heter Daisy! Rean startade på torsdagen men när jag kom dit på lördagen var allt slut! Det hade visst varit kaos tidigare! Jag hittade där ett märke som heter ChillNorway som jag blev jätteförtjust i!

.Kolla de här bilderna!

……..
……………………………………….

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Superfina kläder, ser både snygga och sköna ut! Skönt med en helg i Norge utan att behöva jobba så mycket. Jag är inne på min tredje dag på jobbet, är redan trött på det…Jobbar heltid hela februari, sen blir det förhoppningsvis bara hälften så mycket. Hoppas du har det bra i snön. Kram

Gilla

Affi: Kolla Karis kommentar ang försäljning och pris!F. i Uttran: Jag hade verkligen tur i Oslo 🙂 Även om jag gillar mitt jobb jätte mycket är det alltid skönt med lite slappa… PL: Tänk om det ändå var på det viset, men nej nej, kolla bara dagen sista inlägg!Kari: Supertack för upplysningen, länken skall snarast kollas upp!

Gilla

En Fundering? jobbar halvtid?Jag jobbar alltid helitd lika så min man, till det en låg lön, vi joobar med människor, i pengar inte mycke värt.Räcker inte till Od Molly tunikor,men trivs i er miljö, känns lyxigtatt läsa om era utsvävningar,Hare gott

Gilla

Anonym: Jag jobbar också med människor som du kanske har läst, varit innom vården i större delen av mitt vuxna liv. Jag och mina "medsystrar" strejkade hela våren för två år sedan för att försöka få upp lönerna till en rimlig nivå! Jag vet vad du menar med att arbete med människor inte värderas högt! För tillfället är jag tjänstledig från min ordinarie tjänst som narkossköterska, men hoppar in och jobbar ibland, samt åker till Norge vissa helger för att jobba när det passar med övriga familjen osv. Vi har en liten tjej som växer fort och jag vill inte missa hennes uppväxt för allt i världen. Större delen av den svenska befolkningen skaffar sig fler än ett barn vilket innebär att de är hemma i sammanlagt flera år, vi kommer inte att skaffa fler barn så detta är min enda chans att få vara hemma med en liten. Vi har valt att prioritera det. Odd Mollys kläder är dyra men de går att hitta på rea ibland! Komihåg att allting inte alltid är som det verkar vid första anblicken!Mvh Helena

Gilla

Vet att de finns i Kungsbacka. En butik som heter Melrose Co. och ligger på Kungsmässan. Var själv förbi där och knep en godbit ;)De har 0300-77072.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: