Tjuvstart

….
..
Första advent nästa helg, jösses vad tiden går fort!
Var ute och kollade in julpynt idag. Bestämde mig för att i år får det bli en grön och vit jul hos oss, plus våra röda tomtar förstås! Min älsklings mamma, har samlat Rolf Bergs tomtar till honom i massor med år, och mina föräldrar köper Nittsjötomtar till mig varje år! Så vi har faktiskt en hel ”tomtearmé” vid det här laget!
……….
Som sagt, resten får bli vitt och grönt!
Köpte vit sprayfärg som jag faktiskt tänkte att jag kan använda på befintligt julpynt med ”fel” färg!
På så vis blir det ju julpynt med tradition på nytt vis!
………….
Shoppade upp mig på en ny ”adventsljusstake” i alla fall!
..
….
..
En stor fin grankrans till en av ytterdörrarna gjorde jag själv nu i kväll! Tycker att den blev jätte fin, den var lite svår att fota nu på natten bara, det blåser så ute!
..
..
Till den andra dörren skall vi köpa en på skolans julmarknad nästa helg, det är tradition!
…..
…..

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Hej hopp!Jag är lite mer traditionell av mig och skulle nog inte våga spraya, jag tror jag skulle ångra mig sen… Beror ju så klart på hur gammalt pyntet är och vad för affektionsvärde det har! Är det pynt man själv köpt men lessnat på är det ju perfekt! :)Hoppas ni får en fin helg!ÄNTLIGEN sol!!!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: