Det här är bara början

Innehåller reklamlänkar

.

.

Hej kära vänner!

.

.

Hoppas allt är bra med er. Det var ett tag sen vi sågs och mycket har hänt sedan dess. Det fruktansvärt grymma och meningslösa kriget bröt ut och jag tappade det fullständig. Jag kunde bara inte blogga. Vad skulle jag skriva? Inget kändes ok och allt kändes väldigt litet och meningslöst. Dessutom hade jag svårt för att koncentrera mig de första veckorna. Var ständigt uppkopplad på olika nyhetskanaler, och så var jag himla rädd. Ni vet sådär rädd som man kan vara som barn. Eller i alla fall jag minns en period som barn när jag var rädd att det skulle bli krig. Det var under tidigt 80-tal när det var ett himla liv kring ubåtar i tid och otid. Vem minns inte ord och platser som Horsfjärden, U 137, hydrofon, periskop, Gullmarsfjorden osv? Kalla kriget kom liksom tillbaka och plötsligt kände jag mig som 10 år igen…

.

.

Jag är lugnare nu, även om inte världen och situationen är det, och har inte den där panikartade rädslan i kroppen längre. Vardagen känns mer normal och jag kan koncentrera mig igen. Phu!

.

.

Tiden rusar på och snart är det sommar, kan ni tänka er det! Sommar för oss i år betyder tillträde till lägenheten i Palma. Vi hoppas på inflytt framåt augusti och har nu påbörjat inköpen av möbler dit. Så spännande och som jag sa innan. Nu vill vi bara ha färg! Mycket härlig färg och den första ”färgbomben” har precis landat här hemma. Voila – Låt mig presentera CROWN EASY CHAIR från Massproductions. Finns här hos Olsson & Gertel. Hur läcker är inte den?

.

.

Mer är påväg in och jag kommer att hålla er uppdaterade vartefter. Så roligt detta! Och hörrni förresten, är inte dessa godingar från Artilleriet (ni vet den mysiga butiken i Göteborg) ena riktiga ”Villhöver” som min vän Katarina från Örebro brukar uttrycka sig 😉 Kommer bara köpa sådant till lägenheten. Underbart färgat glas och porslin med fina mönster som man blir glad av. Udda delar att mixa och matcha!

.

.

.

.

Små assietter med citroner här // ostkupa med mus här // kanna grön här // champagneglas här

.

.

Kram Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Haha….klart man måste villa-höva….;) det är ju sen gammalt..<3 Jag villhöver just nu en maaaassa saker jag med…..;)
Ursnygg fåtölj och my o my SÅ roligt att ha en lägenhet i Spanien att inreda…som gjort för att ta ut svängarna lite i ju…å tänk när ni sitter där i det sprillans nya och sippar på en sangria……eller nåt som faktiskt är gott….
Är väl inget fan av just sangria men det låter ju smarrigt och lite flärdigt i alla fall….;)

Hoppas det är bra med er! Kram Katarina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: