Härlig motion och frisk luft på Ängsö

ängsö-3

.

.

Vi hade exakt samma tanke som en hel hög Västeråsare uppenbarligen hade idag, ”Ja, vi gör en utflykt till Ängsö”. Dit åker vi några gånger per år och flanerar och fikar och köper fisk. Idag bestämde vi oss dock för att få oss lite ordentlig motion, samt att vi ville gå där vi aldrig gått tidigare.

.

.

ängsö ängsö-2

.

.

Hade ingen aning om att det fanns sådana här ställen på Ängsö. Så kul med ”upptäcktsfärd” i sin egen omgivning. Även om Ängsö ligger några mil från Västerås, så känns det ändå som att det hör till ”våra, eller iaf Västerås, omgivningar”.

.

.

Vi bestämde oss för att följa orange färg som skulle vara drygt 8 km. Hej och hå, över stock och sten bar det.

.

.

ängsö-21 ängsö-22 ängsö-13

.

.

Halvvägs längs leden kom vi fram till Ängsö Fisk där vi stannade till för en fika.

ängsö-4 ängsö-24

.

.

Hos Ängsö Fisk hade de föredömligt satt upp regler för hur köande och handling skulle gå till, samt försett hela disken med en lång plastskiva som skydd mellan personal och kunder.

.

.

ängsö-10 ängsö-6 ängsö-11

.

.

Efter lite påfylld energi och gos med fåren, gick vi vidare. Eller – vissa studsade vidare!

.

.

ängsö-25 ängsö-20 ängsö-23 ängsö-19 Skärmavbild 2020-03-28 kl. 18.51.48

.

.

Japp, det var vår dag det! Distansen blev 9 km när vi var klara och vi fick absolut mersmak på att utforska nya delar av Ängsös vandringsleder. Kanske sticker vi ut dit igen redan imorgon.

.

.

PSST!!! OM DU VILL LÄSA DET ALLRA SENASTE INLÄGGET I DEN HÄR BLOGGEN – DÅ SKA DU KLICKA HÄR

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Vilken härlig långpromenad ni fick och perfekt att ni har den typer av vandringsleder i närheten. Mysigt att man kan fika och köpa fisk också. Inga björnar eller vargar där va? Ha en fin lördagskväll. Kramar från Stockholm.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>