På premiären av Robin Hood The Musical

robin hood-6

.

.

Vilken härlig start på höstlovet våra småtjejer fick när vi igår var bjudna på premiären av Robin Hood The Musical på Stockholm Waterfront.

.

.

robin hood robin hood-3

.

.

Allt var så trevligt ordnat med röda mattan och eldakrobater och utklädda människor som höjde upp stämningen och förväntningarna rejält.

.

.

I entrén stod Anna Norberg och hälsade alla välkomna med ett handslag, så fint! Anna är en av två i duon Dröse & Norberg som producerat uppsättningen av Robin Hood.

.

.

robin hood-4

.

.

Innan musikalen drog igång bjöds det på dricka och snacks i form av Vitamin Well, frukt och sockerfritt godis i foajén. Det var ett trevligt minglande bland diverse kända ansikten…

.

.

robin hood-5 robin hood-8

Foto: Katarinas man Mattias

.

.

Som den här snäckan tex! Katarina (hennes blogg hittar du här) hade susat till storstan med både man, vuxen son och dotters pojkvän för att se Robin Hood. Den funkade förstås för både vuxna och barn, även om jag tror att barnen uppskattar den på ett annat sätt än vi vuxna.

.

.

Det bjöds hur som haver på fantastiska sångprestationer, fartfyllt skådespel, dans och snygg scendekor. Lillan var tokfokuserad hela showen igenom, och jag tyckte att det kändes så kul att hon fick ta del av riktig underhållning för en gångs skull, och verkligen uppskattade det.

.

.

robin hood-7

.

.

Tusen tack Dröse & Norberg för en fantastisk show och ett jättefint arrangemang!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej raring
Så kul att ses även om det bara blev kort..
Å jag skrattar åt min mans fotokunskaper….haha fattar inte att det ska vara så svårt det där med skärpan🙈
Vilka fina bilder på er.
Kraaaaam o ha en härlig fortsatt vecka. Låter ju som du har en massa spännande på g😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>